sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Jojo Moyesin kirjat viihdyttävät

Brittiläisen kirjailijan Jojo Moyesin kirjat viihdyttävät. Jonotin niitä kirjastosta monta kuukautta,
Tammikuussa (2017) varasin kirjastosta kirjat Kerro minulle jotain hyvää, Jos olisit tässä sekä Parillisia ja parittomia

Maaliskuussa sain Jojo Moyes: Parillisia ja parittomia kirjan

Fb-ystävät kertoivat , että sen voi lukea, vaikka noita aikaisemmin julkaistuja ei olisi lukenutkaan, koska se ei ole edellisten jatko-osa.
Luin ja se olikin ajatuksia herättävä - naisten viihdekirja;
482 sivua tarinankerrontaa parhaimmillaan. Tykkäsin! 😊

Kaiken lisäksi kirja oli helppo lukea, kun riviväli ja teksit olivat normaalit ( ei pokkari).

  • Kirja kertoi yksinhuoltajaäiti Jess Thomasin elämästä matemaattisesti lahjakkaan tyttärensä Tanzien sekä teini-ikäisen poikapuolensa kanssa.
Toukokuussa sain Jojo Moyes: Jos olisit tässä kirjan, mutta sitä ennen pitikin jo katsoa elokuvana tuo 'Kerro minulle jotain hyvää' -tarina, koska se jatkuu tässä kirjassa.
 
  •  Jos olisit tässä kirja kertoo Louisa Clarkin muuttuneesta elämästä, sen jälkeen kun hän rakastui Will Traynoriin, menetti hänet ja särki sydämensä. Willin kuolemasta on kulunut puolitoista vuotta, ja Louisa tuntee epäonnistuneensa lupauksessaan aloittaa oma elämä ja elää sitä täysillä.  Kun Louisa joutuu onnettomuuteen ja palaa kotikyläänsä toipumaan, tuntuu kuin mikään ei olisi muuttunut. Parannuttuaan Louisa liittyy omaisten sururyhmään, tapaa uusia ihmisiä ja saa jonkinlaisen otteen elämästään. Yllättäen henkilö Willin menneisyydestä saapuu Louisan oven taakse ja muuttaa jälleen aivan kaiken.

Nyt (21.7.) sain vihdoinkin noutoilmoituksen Moyesin läpimurtoteosta, Kerro minulle jotain hyvää.
Hain kirjan, vaikka katsoin jo siitä tehdyn elokuvan.

  • Kirja oli pokkari ja pientä pränttiä, mutta aion silti lukea sen.

Ei kommentteja: